Sistemi za depaletizacijo

V našem naboru projektov in rešitev se nahajajo tudi raznoliki sistemi za depaletizacijo embalaže, ki delujejo po dveh principih – sistem depaletizacije na osnovi sortirne naprave in klasični proces depaletizacije.

Sistem depaletizacije na osnovi sortirne naprave

Rešitev je enostavno prilagodljiva raznolikim materialom embalaže (npr. plastenke, pločevinke) in dimenzijam. Sistem se lahko avtomatizira do izbranega nivoja avtonomnega delovanja in prilagaja kapaciteto (do cca. 10.000 kos/h), pri čemer osnovo predstavlja sortirna naprava, ki ji lahko dodajamo:

  • dvigalo za lažje manipuliranje s polnimi paletami in polnjenje zalogovnika,
  • zalogovnik za povečanje avtonomije delovanja sistema,
  • transportne trakove z deviatorji

Klasični depaletizacijski sistemi

Izdelujemo tudi klasične depaletizacijske sisteme, ki se uporabljajo predvsem za manipulacijo embalaže (steklenic, plastenk ali pločevink), ki je na paletah urejena po nivojih.

Naši zadnji projekti:

  • depaletizacija s sortirno napravo, z dvigalom za lažjo manipulacijo, zalogovnikom ter transportnimi potmi za proizvodno podjetje s področja nutrikozmetike;
  • za pivovarje Reservoir dogs smo zasnovali hibridno rešitev 2v1, saj naš depaletizer ureja tako steklenice kot pločevinke, s čimer zalaga nadaljnjo polnilno linijo;
  • izdelujemo novo sortirno napravo, z dvigalom za lažjo manipulacijo, zalogovnikom ter transportnimi potmi za proizvodno podjetje s področja nutrikozmetike, ki bo dosegala kapacitete 10.000 kos/uro.
sl_SI